Твр у публцистичному стил "Благо довго пам039;ятаться, а лихо ще довше".

Твр у публцистичному стил "Добро довго пам'ятаться, а лихо ще довше". Допоможть будь ласка!!!!!("дякую", що гноруте мо прохання)

Задать свой вопрос
1 ответ

            Якщо ми робимо людин добро, вона буде нам вдячна й можливо, допоможе нам у майбутньому. Коли ми робимо людин лихо, вона до кнця життя буде це нам згадувати.

            Чому ж так реч трапляються в нашому житт? Справа в тому, що стан, если людин непримно, набагато краще запам"ятовуться, нж стан, коли людин добре. Можна припустити, що це пов"язано зокрема з фзичними вдчуттями, як залишаються псля вчинку, який зробила людина по вдношенню до вас. Що робить нас щасливими й радсними? Жарт ми сммося, смачне морозиво, псля якого лишаться примний, короткотривалий пслясмак. Ароматн, гарн квти, як зв"януть за клька днв. Це - швидкоплинн реч, вони не затримаються разом з нами надовго. А що ж робить нас сумними, що змушу вдчувати лихо? Удар, псля якого лишаться синець, образливе слово, яке ми довго будемо носити в розум та серц, плями на нашому одяз, як залишила нша людина. Так реч няк не хочуть виходити з пам"ят. З 1-го жарту ми не сммося трич. Над горем ми можемо плакати довг роки. Так, нажаль, людина влаштована. Зло завжди лиша глибший слд. Його завжди треба довго й ретельно "виганяти" з свого розуму й думок.

               Так, людина завжди довше буде пам"ятати зло, вд цього не втечеш. Але можна з цим боротися, виховувати свою силу вол, не давати лихим спогадам "оселятися" в думках. Всюди можна знайти гарн моменти, варто лиш спробувати.



Сподваюсь, що я встигла змогла тоб допомогти ;) Успхв, бажаю отримати гарну оцнку ;)

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт