допоможть будь ласка.... твр на будь яку тему:1 мо улюблене заняття2

Допоможть будь ласка.... твр на будь яку тему:
1 мо улюблене заняття
2 мова- скарбниця народу
3 зимовий денек рум*янить щоки
будьласка допоможть я вас дуже прошу

Задать свой вопрос
Неудачин Руслан
У кожного сво улюблене заннятя.Наприклад у мене улюблене заннятя це читання. Мен воно подобаться тим що в книгах дуже багато корисного, що потм мен допоможе в житт. Я вважаю, що це занняття навряд чи поступиться якомусь ншому. Я впевнений, читання буде цкавити мене дуже довго. Можливо навть весь залишок мого життя
1 ответ

 Мо улюблене заняття

Я дуже люблю вишивати хрестиком та гладдю. Вишивання мене заспокою та налаштову на позитивний лад.  Вишиваю я вже три роки. Спочатку мен бабуся показала, як це треба робити, подарувала вишивальн голки, пяльц та мулне.

Вчилася я вишивати на кухонних рушничках. Я вишивала як готов взерунки, як знаходила в нтернет, так т, що вигадувала сама. З часом у мене виходило все краще, минулого року я вишила скатертину для бабус. По краю скатертини я гладдю вишила травичку, з яко визирають квточки. Бабуся дуже зрадла подарунку произнесла, що пишаться мною.

Частше за все я вишиваю рушники та серветки. Я взагал люблю власними руками робити реч, якими буде хтось користуватися. Таким чином, мо хоб не тльки примне, але й корисне заняття.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт