Мен потрбен невеликий твр на тему:"Книжка мй друг"

Мен потрбен невеликий твр на тему:"Книжка мй друг"

Задать свой вопрос
1 ответ
Книжка джерело знань, чумо ми щодня, вдчувши на соб це твердження. Шкльна пора багата дивовижними вдкриттями новим досвдом сплкування. Багато чого впзнаться з улюблених книжек, як не тльки розвивають мислення уяву, але надляють нас рисами вдважних геров, як стали нашими кумирами.

Хто багато вдумливо чита, без прац пдтрима будь-яку бесду, використовуючи свй словниковий припас навички побудови звязного мовлення. Дружба з книгою допоможе знайти ршення важких життвих заморочек, або заплутаних ситуацй на приклад улюблених геров. Интенсивно розгораться творча скорка в обдарованих дтях, люблячих не тльки читати про неймоврн пригоди подорож, але самим вдображати це на сцен.

Також неоцненна роль книжки в житт людини, який готу себе до наукових вишукувань дослдницькй бот. Майбутн вчен, невдривно повязан з сучасними технологями в свох професях, все ж вддають перевагу нод вдумливо спокйно посидти з цкавою, книгою в руках, насолоджуючись запахом паперу друкарсько фарби, що нагадують про далеке, прекрасному дитинств.

Шкльн пдручники розкривають перед нами силу знань, необхдних для розвитку нтелекту та освти. Художня лтература вдносить у фантастичн свти й мр, пробуджуючи в наших серцях вру в самих себе, надю у свтле майбутн безмежну любов, виткану з милосердя, чуйност бажання дарувати свту людську доброту.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт