Напишите эссе на тему: Образцовый урок музыкиСрочнооо

Напишите эссе на тему: Образцовый урок музыки
Срочнооо

Задать свой вопрос
1 ответ
Змни, що вдбуваються в усх сферах сучасного суспльного устрою Украни економц, культур, полтиц, науц, освт, потребують конструктивного переосмислення вимог щодо професйно пдготовки майбутнх спецалств будь-яко галуз, , в першу чергу, системи освти. Адже преподаватель тю особою, на професйну дяльнсть яко покладена вдповдальнсть за нтелектуальну й морально-естетичну, тобто базисну, пдготовку пдростаючого поколння. Вд нього, таким чином, залежить прогрес сучасного майбутнього стану суспльства, крани.

Але преподаватель тод зможе успшно виконувати ц завдання, если рвень його професйно пдготовки буде адекватний вимогам, поставленим суспльством перед системою державно освти.

Загальн вимоги щодо квалфкацйно пдготовки вчителя викладен в державних програмних та нормативних документах. Це свого роду нормативно-оцнююча черта фахвця, якого потребу сучасне суспльство.

Бльш детализированного, чткого формулювання ц вимоги набувають в науково обрунтованй модел деального вчителя професонала, нося суспльних, виробничих особистсних функцй, сформованих на найвищому рвн. деальна модель це зразок для наслдування, орнтир для пдготовки й еталон для порвняння.

Квалфкацйну характеристику спецалста повязують з такими поняттями, як професя, професоналзм, професйна придатнсть, професограма, психограма, психологчна готовнсть до прац тощо. Зазначен поняття, при свой специфчност, тою чи ншою мрою торкаються питань вдповдност якостей професонала тим вимогам, як висува певна професя. До того ж, сукупнсть цих якостей не обмежуться поднанням певно клькост професйних рис людини, необхдних й для здйснення вдповдно дяльност, а розглядаться в контекст загальнопсихологчно теор дяльност (Л.С.Виготський, С.А.Рубнштейн, О.М.Леонтьв).

Професя вчителя належить до складних видв дяльност в систем людина людина, тобто таких, де, крм субктно-обктних, наявн субктно-субктн стосунки. Компонентами преподавательчно дяльност, як будь-яко прац, обкт прац (учень, студент), засоби прац (знання, слово, види навчально дяльност), результат прац (людина з визначеним свтоглядом, побудованим на наукових знаннях нормах загальнолюдсько морал).

Преподавательчна дяльнсть, крм того, ма ряд особливостей: складний обкт прац; розрахована на порвняно тривалий промжок часу; кнцева мета досягаться розчленуванням на низку окремих завдань; й притаманна нестандартнсть обкту навчання та виховання умов прац тощо [6,120].

За визначенням В.О.Моляко, готовнсть до будь-яко прац складним особистсним утворенням, свого роду системою, що включа багато компонентв, як у свой сукупност дають змогу певнй особ виконувати бльш чи менш успшно конкретну боту [4,8].

У сучаснй лтератур сну деклька варантв будови змсту структурних компонентв деально модел вчителя. Але вони здебльшого охоплюють сукупнсть тих чи нших рис особистост або перелк знань, разумнь та навичок, як мають загальне вдношення до педагогчно дяльност. Що стосуться яксно свойства вчителя певно спецальност, зокрема, вчителя музики, то офцйно запропонованих варантв моделей зазначеного змсту нам знайти в лтератур не вдалося. Ця проблема, як свдчить практика, виршуться кожним навчальним залогом самостйно. Подбн свойства, як управляло, складаються формально, без наукового обрунтування х структурно будови та змсту. Крм того, вони бльшою чи меншою мрою носять узагальнений нрав.

Зрозумло, що без науково обрунтовано свойства непосредственно визначеного фахвця, його деально модел як зразка, орнтира та еталона, ста неможливим виконання провдних завдань, як стоять перед навчальними залогами перш за все пдготовки спецалств високо квалфкац.

Готовнсть до рзних видв музично дяльност дослдниками визначаться, в першу чергу, ступенем розвиненост в непосредственно людини комплексу здбностей, як у свой сукупност визначають музичнсть. хоч питання, пов'язан з визначенням структури музичност, детермнантв закономрностей розвитку, дискутуються дослдниками упродовж багатьох десятилть, бльшсть з их стоять на позиц визнання за цим багаторвневим складним психчним утворенням провдно рол в успшност як опанування, так здйснення рзних видв музично дяльност (М.А.Римський-Корсаков, Б.М.Теплов, С.Л.Рубнштейн, О.М.Леонтьв, Н.О.Ветлугна, К.В.Тарасова, В.Д.Остроменський, К.Штумпф, М.Мейр, Г.Ревеш, К.Сшор та нш).





















, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Сколько стоит коктейль молочный? Точную цену надо?

Математика.

Составить рассказ Из чего складывался культ монарха помазанника Божьего?

История.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт