помогите написать эссе на тему Байтерек 8 чудо света

Помогите написать эссе на тему Байтерек 8 волшебство света

Задать свой вопрос
1 ответ
Багатьом з нас важко зрозумти те вдчуття щастя, яке дару весняний втер у обличчя з швидкстю 140 км/год. пд ревння лтрового мотора мерехтння зрок над нчним трасою. Багатьом, але не байкерам. Вони одн з небагатьох представникв подкультур, члени яких по-справжньому один за всх вс за 1-го. Для их байк не просто галасливий швидкий транспорт пересування, це хнй стиль життя. Серед вруюч, й затят грешники. Але обдну х одне швидксть.

Дв точки зору
У наш час серед людей побуту дв абсолютно полярн точки зору щодо байкерв. Дехто вважа, що це потенцйн самогубц, яким начхати на всх все, починаючи з правил дорожнього руху й закнчуючи рдними та близькими, що чекають на их удома. нш ж говорять про их, як про любителв швидко зди, поважа хню любов до романтики двоколсного життя.
Так, з 1-го боку, це волелюбн, вольов, сильн людини, як не побаиваться ризику. Дощ втер, швидксть небезпека далеких дорвейг не лякають нчних вовкв. З ншого боку, ЗМ сформували в громадськост зовсм ншу думку. Багато хто ставиться до байкерв нешанобливо, вважаючи х руйнвниками, ворогами суспльства й законв, тсно повязаними з злочинами. Завдяки мас-меда, у масовй свдомост закрпився розпливчастий, але однозначний образ байкера пяного, жестокого й жорстокого.
Сучасний кнематограф теж внс сво негативн корективи. Байкери, однак, не подляють загально точки зору, заперечують приписуване м меркло: тльки два колеса вддля нас вд неба.

Етимологя й сторя
З огляду на все бльше число мотоциклв на шляхах, багато хто не проти дзнатися, звдки ж ростуть ноги в такого явища, як байкерство. Як з якою метою живуть байкери, наскльки глибока хня флософя, як поводяться в повсякденному житт, як х розпзнати? Почнмо вд самого початку. Cлово motorcycle утворене вд двох латинських коренв: moto рухатися cycle колесо. Тож байк це рухомий на колесах. З словом bike усе набагато цкавше:воно прогуляться вд bicycle велик (дословно двоколсний), а означать motobicycle це байк чи мопед. Вдповдно, biker (байкер) це людина, яка здить на байк.
Байкерська культура формувалася десятилттями. А почалося все з того, що 1901 року дво 20-рчних винахдникв з американського штату Млвок захопилися моторизацю велосипеда. Над створенням первстка трудилися Вльям Харлей Артур Девдсон, а розробляло його дво братв Артура Волтер Вльям. Тож можна стверджувати, що сторя байкерв почалася саме з харлев. У свою чергу, останн зробили свою продукцю чимось бльшим, нж просто байк. Ступнь взамод водя з машиною нагаду взамини мж вершником конем. Додайте до цього дик звуки, шалену швидксть , звсно, рвень адреналну в кров. Усе це спонукало компаню до створення потужних сильних двигунв байкв.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт