твр на тему "Гуртуймося,Братове укранц! Лиш через терни шлях веде до

Твр на тему "Гуртуймося,Братове укранц! Лиш через терни шлях веде до зр" до 25-рччя незалежност украни

Задать свой вопрос
1 ответ
Книжка Боривтри заключна частина роману епопе, де розповдаться про повстанський рух на теренах Захдно Надднпрянсько Украни вд 1943 року до вромайдану. Володимиру Шовкошитному як патротов не байдуж н доля держави загалом, н щир прагнення його соратникв близьких по духу людей разом змнити хд стор. У Боривтрах дйова особа Тарас Федорович це сам создатель, притомний укранець з тверезим почуттям гумору. Самороня у смертельн хвилини Майдану допомагала виживати. Хоча пан Володимир ззнався, що майданвц трималися ще й на енергетиц повстанського духу, який докотився з лсв часв УПА аж до Майдану2014.

А найбльшим щастям нин для автора стала реалзаця ц де виваженого аналзу повстанського руху на теренах Украни.

Письменник завжди був активним учасником державотворення соцальних порухв у суспльств. Власне, його критичне свтосприйняття дйсност дода впевненост, що укранц таки серед основних нацй землян На певному етап прочитання книжки ста зрозумлим, навщо автор у лтературнй обробц оприлюднив документи з грифом Секретно. Таким чином Володимир Шовкошитний робить суспльний виклик, щоб читач змогли розбратися сам в сут укрансько державност. Болюч питання стор Украни не дають письменнику спокою й дос. Свом романомепопею вн нагаду полтикам, що дискуся про сторичну правду дол нашо держави не скнчилася. Для суспльства протистояння в нюанс нацонально де ще актуальне.

Создатель роману разом з його героями шука вдповд на низку болючих питань: Чому ж укранська земля споконвку потерпа вд розбрату чи лки вд мжетнчного взамознищення? що Свобода для укранця? якою ма бути правди сила? що роздля народ на два ворогуюч табори, як любов змцнить патротичне свтосприйняття Двох, котр у вир руху стор держави стали диним цлим задля захисту Украни?.
Руслан Левенфус
не в тему
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт