ДАЮ 34 БАЛЛА!!!!!!!!! Безотлагательно ПОМОГИТЕ!Написати прововження твору 039;Бiлий кiнь Шептало039; на

ДАЮ 34 БАЛЛА!!!!!!!!! СРОЧНО ПОМОГИТЕ!
Написати прововження твору 'Бiлий кiнь Шептало' на пiв сторiнки-сторнку
ПОЖАЛУЙСТА ПОМОГИТТЕ

Задать свой вопрос
1 ответ

Т ноч Степан майже не стулив глаз. Його переповнювали важк думи. Вн мучився, перевертався з боку на бк, але сон не йшов до нього.

Багато Степан зрозумв т безсонно ноч. Вн картав себе за те, що так пдло поводився з жеребцом. Адже Шептало був його чи не диним товаришем, врним, на все готовим приятелем. Над ранок Степан остаточно зрозумв, що Шептало - це не просто кнь, це майже людина. Що вн мудрший вд нших жеребцов. Вн навть мудрший вд самого Степана. Бо Степан хто? Звичайний недоук, який у школ майже не вчився, ледарював. То й не дивно, що кнь його випередив у розум.

Шептало не злее розумний, вн ще й добрий. А Степан? Не бачив вн у житт някого добросердечна, тому й став таким жорстоким.

Але сьогодн вноч вн багато чого зрозумв. Вн буде добрим, терплячим лагдним до цього жеребца, вн не буде несли робити йому боляче, не посилатиме на важк й нудн роботи.   обов"язково випускатиме на волю, щоб вдпочив та розважився кнь.

  брудний чоловчок з корявими землисто-срими руками пдйшов до Шептала, вийняв з кишен морквину, обтер рукавом та подав Шепталов.

- Вибач!

Иван Отрубин
Спасибо громадное!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт