Твр смшний випадок з мого життя!

Твр смшний випадок з мого життя!

Задать свой вопрос
1 ответ

Дуже нередко ми сммося над тим, що говорять або роблять нш люди, а може, й ми сам. Але я желаю розповсти про те, як одного разу пухнастий рудий кошеня розсмшив мене мою смю. Ми смялися двадцять хвилин без перерви, а сразу дуже часто згадумо цю сторю!

1-го разу я, мать тато прихали подивитися споруджуваний будинок у хорошого татового друга. Будинок був добудований, залишилося доробити тльки дрбниц. Але господар вже заздалегдь завели там кошеня, щоб вн вдлякував мишей злих духв (як пожартувала дружина 1-го). Упакована мебл стояла в кмнатах, в тому числ велике дзеркало на пдлоз. Кошеня разом з нами бгав по будинку заважав пд ногами.

Коли ми зайшли в кмнату з дзеркалом, вн злякано побачив сво вдображення втк, пдбгавши хвст. Прибгши, вн знову подивився на для себя, нчого не розумючи, почав то чпати поверхню лапами, крутитися туди-сюди, бгати влво-вправо. Щире здивування в його глазах спроби зрозумти, що вдбуваться, змусили нас звернути увагу на кошеня. Наступн двадцять хвилин бдний звр заглядав за дзеркало, кидався на нього, намагався перехитрити власне вдображення, а ми в цей час дружно смялися, дивлячись на його метання.

Кошеня, як справжнй артист, грав на публку. Це здаться дивним, але йому антрохи не набридало битися з вдображенням, навпаки, заняття дуже сподобалося кошенят. нам теж!

Тепер я теж прошу у мами з татом подарувати мен кота або кшку, тому що з ними завжди забавно!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт